Oni tam w nocy pija spirytus. Sam byłem świadkiem jak odprowadzali do jakiegos pokoju kompletnie pijanego ratownika.
Dwa razy korzystałam z pomocy medycznej,było sprawnie,opieka mile zaskoczyła,mimo że nie korzystałam z nie istniejacego sprzętu WOŚP, przeżyłam
Pozdrawiam personel szpitala Kopernika
Mnie uczono że triaż stosuje się do segregacji przy masowych zdarzeniach. Na SOR z reguły kilka osób czeka godzinami bo nie chce im się robić a procedury nijak tam mają się do rzeczywistości. Sam spędziłem tam ponad 8 godzin że złamaniem nadgarstka nie otrzymując żadnej stabilizacji ręki czy leku przeciwbólowego. Stosują triaż dla wymówki. Zdarzenie są oczywiście różne i te ciężkie przypadki idą prawie od ręki.
Jak nie wiecie zo zaszło to się nie wypowiadajcie. A redaktorzyna co to pisze TK niech sensacji szuka w gabinecie Wiernickiego.
Ludzie umierają w szpitalu, tak bywa. Ale taka sytuacja jest niedopuszczalna. Wyrazy współczucia dla bliskich.
Dlatego tak się chwalili ostatnio Panią, którą uratowali, jak widać w Piotrkowie - to nie lada wyczyn...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!